Kwaliteit gegarandeerd

Mijn naam is Mariska en ben van bouwjaar 1985.
Zelf ben ik sinds april 2005 werkzaam in een dierenartsenpraktijk als paraveterinair (dierenartsassistente) hiervoor heb ik ook de benodigde opleidingen en diploma’s behaald.
In april 2012 heb ik mijn theorie en praktijk examen honden toiletteren volledig en met succes afgerond.

Wanneer ik naast mijn werk en verplichtingen nog vrije tijd over heb, zet ik mij graag in voor Stichting Dutchy Adoptions, een Nederlandse Stichting die het mogelijk maakt honden te adopteren uit Polen en naar Nederland te laten komen. Daardoor ondersteunen zij ook het asiel in Polen, waar mijn honden overigens ook  vandaan komen.

 
//trimsalonmariska.nl/wp-content/uploads/2018/09/mariska02.jpg
 
 
 
TRIMSALON

Ik werk 1 a 2x per week bij een trimsalon te Den Haag. Hier heb ik de mogelijkheid om zelf honden te trimmen. Dit doe ik met de professionele ondersteuning en faciliteiten van Tamar “Trimsalon Puppylook”.

 

 
HOGE KWALITEIT

Naast mijn behaalde diploma’s en certificaten, zorgen mijn regelmatige bijscholing voor een constante kwaliteit. Mijn aansluiting bij de VVTN (Vereniging voor Trimmend Nederland) geldt eveneens als een waarborg hiervan.

 

 
DIERVEILIG

Ik ben eveneens werkzaam als gediplomeerd paraveterinair (dierenartsassistente). Uw dier is daarom dan ook in veilige handen bij mij.

 

 
PUPPY UURTJE

Puppy’s krijgen bij onze een speciale behandeling: ze gaan tijdens het puppy (ver)wen uurtje bij ons in bad en zullen daarna voor het eerst kennis maken met de föhn. Dit gebeurd uiteraard allemaal heel rustig en met veel knuffelen en belonen.
Voor meer informatie zie de pagina met prijzen.

 

 

Het begin

In april 2012 heb ik mijn theorie en praktijk examen honden toiletteren volledig en met succes afgerond. Deze opleiding heb ik gevolgd bij het Huisdier Kennis Instituut te Bunnik. Regelmatig volg ik nog bijscholingsdagen voor beide vakgebieden.

 

Beloningssocialisatie

De honden krijgen altijd beloning snoepjes/brokjes, mocht uw hond allergisch zijn of een speciaal dieet eten dan mag u uw eigen beloning snoepjes/brokjes mee brengen. Geef de hond niet vlak voordat u hem/haar naar de trimsalon brengt te eten, maar liever een paar uur ervoor of na de trimbehandeling.

 

 

Gratis advies

U krijgt van ons gevraagd en ongevraagd advies hoe u uw hond het best kunt verzorgen. En heeft u zelf vragen? Dan beantwoorden wij die uiteraard zo goed als mogelijk.

 

 

Toegevoegde waarde

Door mijn opleiding tot en werkzaamheden als dierenartsassistente merk ik ook of uw hond wellicht iets onder de leden heeft. In een dergelijke situatie zal ik u daarover natuurlijk direct inlichten.